img1
img2
img3

Nieuwste krabbels!
Krabbels April-Maart

Inschrijven!

Heb je interesse om mee te komen spelen? Word dan lid van Chiro Zaventem! Dat kan héél makkelijk door je HIER in te schrijven!


Tito

De tito's (11-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch tito’s… Hun afdelingsfiguurtjes zijn Flam & Spetter!


LEIDING TITOSari Claeys

Ola Muchachos

It’s me Sario!

Dit jaar heb ik de eer om met Alison en Sen jullie een fantastisch, cool en leuk jaar te bezorgen! Hopelijk kijken jullie even hard als mij uit naar dit toekomstig beste jaar van jullie leven.

Tot zondag

XOXO Sario

Hallo iedereen!

Ik ben Sen en ik kijk enorm uit naar het komende jaar!

Op de Chiro kan ik mijn zang- en acteerkunsten de vrije loop laten gaan. Ik kan verdwalen in de wereld van Fantasie, deze reis maak ik dan ook al te graag samen met deze talentvolle Tito's!

Speelse groetjes,

Sen Joostens

Sen Joostens
Alison Darmont


Beste Chiro vriendjes!

Alison hier. Zotte doos. Chemicus. Chirowiet. En dit jaar ook nog eens tito leiding. Samen met Sari en Sen bezorg ik mijn allerliefste tito’s een jaar vol avontuur, geschreeuw en gelach. Zorg maar dat je elke zondag aanwezig bent, want dit jaar wil je niets missen!

Alison (17)