img1
img2
img3

Gastenboek

?????? ???????????? ????????????

???????? ??? «????????????????» ?????? ?????????? ???????...
dinsdag 16 mei 2017
how long domperidone take to work <a href=http://penria35.tumb lr.com>where can i buy domperido...
donderdag 11 mei 2017

Inschrijven!

Heb je interesse om mee te komen spelen? Word dan lid van Chiro Zaventem! Dat kan héél makkelijk door je HIER in te schrijven!


Inschrijven 'All you can eat BBQ' - 24 juni!

De zomer is in aantocht en dat zetten wij met Chiro Zaventem elk jaar dik in de verf met onze jaarlijkse ALL YOU CAN EAT BBQ! Heerlijk weer, lekkere drank en een smeulende barbecue op de achtergrond... Heaven! Het enige wat jij moet doen is inschrijven!


Schrijf je dan ook HIER in!


Eens ingeschreven zijn jullie zaterdag 24 juni meer dan welkom tussen 17u30 en 21u. Naast zeer veel verschillende vleessoorten voorzien we ook verschillende soorten pasta's, salades, brood, aardappelen en sauzen. Kortom, voor ieder wat wils! Wil je daarna nog blijven plakken, geen probleem! Want vanaf 21u begint onze Cocktail Soirée. Dé plek om aan een zeer democratische prijs, verschillende cocktails te proeven!


LAAT DIE ZOMER MAAR KOMEN! Cool

 
Start Chirojaar 2016-2017

Het kamp in Langdorp is nog maar net achter de rug, maar dat betekent dat het nieuwe chirojaar binnenkort terug van start gaat!

Vanaf 4 september vliegt onze gemotiveerde leidingsploeg er weer volop in. Iedereen is welkom om 14u aan de chirolokalen (groenveld 1, klein kerkje) waar jullie je nieuwe leiding leren kennen!

Wij hebben er reuze zin in, jij toch ook?!

Lees zeker onze beginbrief, hierin staat alle nodige informatie en belangrijke data voor de maand september!

Tot dan!

 
Inschrijven voor Chiro Zaventem!

Heb je interesse om mee te komen spelen? Word dan lid van Chiro Zaventem! Dat kan héél makkelijk door je HIER in te schrijven!  Eens ingeschreven krijgt u meteen een mailtje in je mailbox met confirmatie. Bekijk zeker je SPAM/ONGEWENSTE EMAIL folder!

Wil je meer kinderen inschrijven? Geen enkel probleem. Vul dan het inschrijfformulier afzonderlijk in voor elk kind.

Als je nog vragen hebt over wat Chiro nu eigenlijk allemaal inhoudt, klik dan zeker hier eens voor meer informatie of als foto's u meer dan duizend woorden zeggen, neem dan een kijkje naar onze foto's! Mocht er iets niet duidelijk zijn dan mag je ons altijd mailen op chirozaventem@gmail.com.beginfoto


Meer foto's bekijken van onze Chiro in actie? Klik hier!