img1
img2
img3

Gastenboek

[url=http://canadianpharm acieshd.com/]online drugstore[/url]
dinsdag 22 mei 2018
[url=http://canadianonlin epharmacywest.com/]canadi an online pharmacy[/url]
dinsdag 22 mei 2018

Nieuwste krabbels!
Krabbels April-Maart

Inschrijven!

Heb je interesse om mee te komen spelen? Word dan lid van Chiro Zaventem! Dat kan héél makkelijk door je HIER in te schrijven!


Nieuwsbrief

Er is weer een neuwe nieuwsbrief online! Wil jij deze graag bekijken?!

Klik dan HIER!


 
Inschrijven familie BBQ' - 12 mei!

De zomer is in aantocht en dat zetten wij met Chiro Zaventem elk jaar dik in de verf met onze jaarlijkse Familie BBQ! Heerlijk weer, lekkere drank en een smeulende barbecue op de achtergrond... Heaven! Het enige wat jij moet doen is inschrijven! (inschrijven kan tot en met 9 mei)


Schrijf je dan ook HIER in!


Eens ingeschreven zijn jullie zaterdag 12 mei meer dan welkom vanaf 11.30. Naast zeer veel verschillende vleessoorten voorzien we ook verschillende soorten pasta's, salades, brood, aardappelen en sauzen. Kortom, voor ieder wat wils! Wil je daarna nog blijven plakken, geen probleem! Want vanaf 21u begint Que pasa! De eerste editie van dit event.


LAAT DIE ZOMER MAAR KOMEN! Cool

 
Chirojaar 2017-2018

BEGINBRIEF CHIROJAAR 2017-2018


Heb je interesse om mee te komen spelen? Word dan lid van Chiro Zaventem! Dat kan héél makkelijk door je HIER in te schrijven!  Eens ingeschreven krijgt u meteen een mailtje in je mailbox met confirmatie. Bekijk zeker je SPAM/ONGEWENSTE EMAIL folder!

Wil je meer kinderen inschrijven? Geen enkel probleem. Vul dan het inschrijfformulier afzonderlijk in voor elk kind.

Als je nog vragen hebt over wat Chiro nu eigenlijk allemaal inhoudt, klik dan zeker hier eens voor meer informatie of als foto's u meer dan duizend woorden zeggen, neem dan een kijkje naar onze foto's! Mocht er iets niet duidelijk zijn dan mag je ons altijd mailen op chirozaventem@gmail.com.

Meer foto's bekijken van onze Chiro in actie? Klik hier!


 
Wij sparen voor gratis melk op kamp

Vrienden, sympathisanten, Chirowieten en ouders,

Net zoals vorig jaar zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk RODE MELKFLAPJES van Joyvalle! Per 10 gespaarde flapjes krijgen wij een gratis bus melk! Helpen jullie mee om zo veel mogelijk gratis melk in te zamelen voor ons kamp?

Je kan de gespaarde melkflapjes elke zondag komen afgeven aan onze leidingsploeg (elke zondag tussen 14u en 17u30) EN we voorzien elke zondag ook een doos waar je ze moeiteloos kan in droppen! Help ons deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden en ALVAST BEDANKT!